Hjemmelavet marcipan med honning
Her får du opskriften på marcipan lavet på lækker honning
Beskrivelse:
Julen associeres ofte med én ting: marcipan. Mange foretrækker at købe den færdiglavet, hvilket jeg også gjorde i lang tid. Men det ændrede sig, da jeg opdagede, hvor simpelt det er at lave sin egen – og endnu bedre, at det kan laves med honning. Nu har jeg skiftet den købte marcipan ud med hjemmelavet. I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften.Opskrift:
• 300g smuttede mandler• 100g lokal honning
Fremgangsmåde:
Mandlerne blendes til en fin masse, hvorefter honning tilsættes og blandingen røres grundigt sammen, indtil der opnås en ensartet masse. Lad den hvile i en plastikpose i 1-2 dage, og den er klar til brug. For en hurtig julekonfekt kan du tilføje revet appelsinskal eller nougat i midten, forme små kugler og dyppe dem i chokolade.Man kan også erstatte 200g mandler med valnødder for en mørk og fyldig marcipan.
Velbekomme