Forkæle gæsterne til nytår med hjemmelavet kransekage
Opskrift på kransekage
Beskrivelse:
Hvis der er noget der hænger sammen med nytår, så er det kranskage. Det er utrolig nemt at lave og smage bare så meget bedre end dem man køber. Med garanti vil det også imponere gæsterneOpskrift:
400g marcipan. (Se opskrift her)80g flormelis
56g æggehvider
Glasur:
Æggehvide
Flormelis
Flormelis og æggehviderne blandes sammen (ikke piskes) og æltes lidt efter lidt ind i marcipanen. Massen skal være klistret men ikke tynd. Jeg brugt det hele af æggehvider og flormelis. Når du har den rette konsistens, skal de formes til passende stykker på en bageplade med bagepapir. Jeg valgte at forme mine i hænderne og her kan det være en fordel at gøre hænderne våde. Jeg fik til 14 flotte stykker. Herefter skal de ind I ovnen og bages ved 200grader i cirka 8-10minutter eller til de er let gyldne.
Til glasur piskes æggehvider og flormelis til en tyktflydende masse og lægges på de afkølede kransekager med en sprøjtepose.
Velbekomme