Lækre mælkesnitter med honning
Beskrivelse:
Jeg skal ærlig indrømme at jeg har en svaghed for mælkesnitter og at der af og til ryger en ned i indkøbskurven. Men der er ingen tvivl at de smager bedre hjemmelavet og heldigvis er de også nemme at lave. Så forkæl dig selv og din familie med disse lækre mælkesnitterOpskrift på mælkesnitter:
Bunde.• 3 stk. æg
• 150g sukker
• 1 tsk. vaniljesukker
• 50g raps- eller solsikkerolie
• 40g bagekakao
• 1 tsk. bagepulver
• 4 spsk. mælk
• 140g hvedemel
Honningcreme.
• 200g mascarpone
• 50g flormelis
• 2 spsk. dansk honning. Hvis man ikke få flydende kan man lune lidt fast honning.
• 1,5dl piskefløde
• 1 pose Tørsleffs Økologisk revet appelsinskal. (Kan undlades)
Fremgangsmåde.
• Tænd ovnen på 200grader varmluft
• Pisk æg, sukker, og vaniljesukker til det er lyst og luftigt.
• Vej hvedemel, bagepulver og kakao af i en skål
• Si blandingen igennem en sigte og ned til æggeblandingen, sammen med mælk og olie. Vend det hele forsigtig rundt til du har en ensartet masse.
• Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen i. Smør den ud så den dækker hele pladen
• Bag den ved 200grader varmluft i ca. 6-8min. Hold øje med den efter 5min, da ikke alle ovne er ens.
• Når bunden er færdigbagt sættes den til køling.
• Pisk mascarpone, flormelis, honning, piskefløde og appelsinskal til du har en fast creme
• Når bunden er helt koldt, deles den i 2 på den lange side og cremen smøres ud på den ene halvdel. Den anden kommer oven på og det presse let sammen.
• Stil det på køl enten i 1 time eller til dagen efter, så er den nemmere at skære ud. Skær den ud i passende størrelser lige efter dit ønske
• Kan opbevares på køle i 3-4 dage
Velbekomme