Klassisk Martini med et twist

Er du kørt træt i en klassisk Gin &Tonic, så prøv at lave den legendariske Martini med min honning/citrus gin
Martini

Her kommer min opskrift på en klassisk Martini af min honning/citrus gin. Det er en simpel opskrift som vil tage dine smagsløg på en uforglemmelig rejse og imponere dine venner og familier. Jeg rør min Martini og pynter med citronskal, men hvis du gerne vil shake den ligesom James Bond og pynte den med en oliven er det også en mulighed.

Opskrift:

• 50ml honning/citrus gin
• 25ml dry vermouth
• 2- 3 dashes orange bitters
• citronskræl

Fremgangsmåde:

For at skabe den perfekte Martini, start med at placere dit mixing glas og martini-glas i fryseren i cirka 15 minutter.
Sørg også for, at din gin og vermouth er nedkølet i køleskabet, da en Martini skal være forfriskende kold.

Efter 15 minutter fjerner du dit mixing glas fra fryseren og tilføjer gin, vermouth og orange bitters. Fyld glasset med is og rør i cirka 30-40 sekunder. Tag derefter dit iskolde martini-glas ud af fryseren og si forsigtigt din Martini ned i glasset.

For at tilføje et friskt twist, pres en citronskræl over din Martini og tør forsigtigt kanterne af glasset med skrællen. Pynt med en lemon twist eller en oliven og server straks.

For at lave en lemon twist, kan du enten skære en tynd skive citron og fjerne det inderste, derefter vikle det rundt om din barske. Alternativt kan du skrælle en skive, skære den i stykker og vikle den rundt om din barske. Hvis du har overskydende citron, kan du skære dem i skiver eller både og fryse dem ned til senere brug – perfekte til at holde dit vand koldt med en forfriskende citronskive.”

Køb gin her