Varm kakao med honning og havredrik

Hvem elsker ikke en lækker kop kakao? Her kommer mit bud på en plantebaseret varm kakao
Close up billede af varm plantebaseret kakao med havredrik og Mathias Bech

Jeg synes selv at jeg laver en sindssyg god varm kakao, men efter jeg er begyndt at spise mere plantebaseret er mælken skiftet ud med havredrik. Derfor måtte jeg lige genbesøge min opskrift, så jeg kunne få den tilpasset til havredrik. Heldigvis er den ikke efter min mening blevet dårlige med havredrik, så vil man gerne skære ned på mælken, kan det sagtens gøres i din varme kakao.

Opskrift:

• 30g .Kakaopulver
• 100g. Honning
• 50g. Mørk chokolade
• 1l. Havredrik
• 1tsk. vaniljeekstrakt

I mens du varmer havredrikken op tilsættes kakaopulver, honning og vaniljeekstrakt. Lige inden den når kogepunktet tilsætter du mørk chokolade og rører rundt. Når du har fået blandet det hele godt sammen, kan du altid smage den til. Jeg kan godt lide en kraftig varm kakao, så hvis man gerne vil have den lidt mildere kan man skrue ned for kakaopulver eller tilsætte lidt mere havredrik.
Hæld din varme kakao i en kop, kom en en god klat plantebaseret skum på toppen og riv til sidst lidt mørk chokolade på toppen. Mums

Velbekomme

Køb honning her